praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie over onze lessen.

Tarieven en lesrooster

Op Ontdekking
5 t/m 7 jaar
€ 8,00
per les
45 minuten
13 lessen
Theaterklas
7 t/m 10 jaar
per les
deze groep
gaat niet door
dit schooljaar
Op de Planken
8 t/m 12 jaar
€ 11,00
per les
75 minuten
36 lessen
Theatersport
8 t/m 12 jaar
€ 8,80
per les
60 minuten
18 lessen

Opbouw lescyclus

Wij werken met 2 les-blokken. De eerste lessenreeks loopt van september t/m december 2022. Begin 2023 start weer een nieuwe lessenreeks, vanaf half januari t/m juni. Wij werken met deze half jaar blokken zodat kinderen meer vrijheid hebben en niet een heel jaar vast zitten aan één activiteit.

NB: dit geldt niet voor de productiegroep Op de Planken, omdat hier in 36 lessen naar een volwaardige voorstelling wordt toegewerkt. Deze reeks loopt van september t/m 2 juli 2023. Op 2 juli zal de voorstelling van de productiegroep plaatsvinden.

We lopen mee met de schoolvakanties, feest- en studiedagen van BS de Hazesprong, dan is er geen les. Klik hier voor het rooster.

Inschrijven en betaalmogelijkheden

Wil je je inschrijven voor een cursus? Vul dan hier het inschrijfformulier in. Liever eerst een proefles volgen? Dat kan ook, meld je dan hier aan! Betaling van cursusgeld wordt voldaan via een factuur. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk na aanvang van de lessenreeks.

Kortingsregeling en Stichting Leergeld

Er zijn verschillende kortingsregelingen beschikbaar voor de lessenreeksen van De Toneeltuin. Wil je hier gebruik van maken? Geef het aan bij de inschrijving of neem voor de inschrijving contact met ons op. De kortingen zijn:

  • Zitten twee of meer deelnemers van één gezin bij ons op les? Dan ontvangt één van de leden ingeschreven gezinsleden 10% korting.
  • Bij inschrijving voor een tweede cursus ontvang je 10% korting.

Daarnaast kunnen ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen met een minimuminkomen een beroep doen op Stichting Leergeld: kijk op hun website voor meer info.

Ziekte/verhindering

Ben je ziek of verhinderd, meld je dan even af. Dit kan via het telefoonnummer van De Toneeltuin 06 2110 73 63 of via de groepsapp van de groep waar je kind aan deelneemt

Opzegging

Opzeggingen dienen per de mail te worden ingediend: info@toneeltuin.nl. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk na aanvang van de lessenreeks. Meer informatie hierover is te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Voorwaarden

Hieronder zijn de Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring en Huisregels van De Toneeltuin.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring