Op de Planken

Lijkt het je leuk om je helemaal in een rol in te leven? Wil je met een script leren werken, durf je in de spotlight te staan en samen het podium op? We werken toe naar een spetterende voorstelling! Je wordt geregisseerd door Marjolein en Marieken,  je krijgt spel-, zang- en danslessen. Je krijgt een eigen kostuum en speelt in een decor. Bij de voorstelling komen zelfs geluid- en en lichttechnicus helpen, zodat alles er professioneel uit komt te zien. We houden de groep klein omdat we willen dat de iedereen voldoende kan spelen, naast een aantal hoofdrollen zullen sommige spelers dus ook dubbelrollen hebben. We gaan aankomend jaar werken aan de musical “Alice in Wonderland”.

Sinds jaar en dag is de doelstelling van de Toneeltuin om te werken met kleine groepen om zodoende oog te hebben voor ieders talent en ontwikkeling. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kinderen veel speel-meters maken en niet een hele repetitie hoeven te wachten om uiteindelijk 2 zinnen te mogen zeggen. De groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers

De Proefles van donderdag 5 september is bijna vol geef je snel op via Proefles. 

Indien vol dan we werken met een wachtlijst.

Mocht u in de buurt van Malden wonen, hier start de Theaterclub, zij werken dit jaar toe naar de voorstelling “Alleen op de wereld”.

Wil je een indruk krijgen van afgelopen voorstelling Peter Pan klik dan hier.

Klik hier voor de registratie van de voorstelling “De Chocoladefabriek”.

 

Leeftijd
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Groep: 5 t/m 8
Lestijden
Donderdagmiddag: 15.15 uur t/m 16.30 uur
Start cursus: 5 september, uitvoering weekend  14 en 15 juni 2025
Aantal lessen: 40 lessen
Kosten
Kosten: € 11,- per les 40 lessen (totaal cursus € 440,-)*
*Bij een tweede cursus of tweede kind uit één gezin ontvang je 10% korting. Klik hier voor meer info over de kortingsregelingen.
Proefles