Lessen

Gratis proefles, klik HIER om je op te geven!

OP ONTDEKKING: (groep 2 & 3)

Sprookjes, dieren, prentenboeken, alles wordt uit de kast gehaald voor de jongste spelers! De kinderen leren zich spelenderwijs uitdrukken met hun stem, gezicht en lijf. Aan de hand van theaterspelletjes, verhaaltjes en vrolijke muziek gaan we op ontdekkingstocht. Voor leerlingen van groep 2 & 3. Donderdagmiddag: 14.15 uur t/m 15.00 uur. Klik hier voor alle info.

THEATERKLAS: (groep 4 t/m 6)

In de theaterklas leer je korte bestaande tekstjes. Ook bedenken we eigen scenes met te gekke spelopdrachten. In de laatste les laat je tijdens een minivoorstelling zien wat je allemaal hebt geleerd en bedacht. Voor leerlingen van groep 4 t/m 6. Donderdagmiddag: 15.15 uur t/m 16.15 uur. Klik hier voor alle info.

THEATERSPORT: (groep 5 t/m 8)

Hou je van lachen, spelen en samenwerken? Wil leren improviseren? Doe mee met theatersport en verzin alles ter plekke: verhalen, scènes, personages en situaties. Niets staat vast of uitgeschreven op papier. Pret gegarandeerd! Voor leerlingen van groep 5  t/m 8. Maandagmiddag: 16.30 uur t/m 17.30 uur. Klik hier voor alle info.

OP DE PLANKEN: (groep 5 t/m 8)  GECANCELD

Aankomend schooljaar gaat de groep: Op de Planken (productiegroep) helaas niet van start. Het coronavirus is momenteel nog niet onder controle en het beleid hierop wisselt. Ik vind het daarom te onzeker om met een voorstellingsgroep van start te gaan omdat de kans bestaat dat er tijdens de voorstelling geen publiek aanwezig mag zijn (of maar een zeer beperkt aantal). Afgelopen jaar was dat het geval.
Kinderen die graag theater willen maken of zich verder willen bekwamen in spel en improvisatie zijn van harte welkom bij de andere groepen.