Docenten

Marieken Peters

Mijn naam is Marieken Peters, moeder van Lieke en Julia. De passie voor theater en theatermaken zat er al vroeg in. Ja inderdaad, het begon bij de schoolmusical! Daarna heb ik meegedaan aan o.a. studentencabaret, -toneel en theatersport . Na mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming, aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, hoofdvak drama, heb ik nog diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de Paul van Vliet academie (cabaretopleiding), stand-up comedy en zang.
In 2010 heb ik mijn regisseurs diploma gehaald. Daarna ben ik musicals gaan regisseren en theaterstukken bij diverse amateurtheater-gezelschappen. Momenteel werk ik als theaterdocent bij de mijn eigen bedrijf de Toneeltuin en Theaterschool Hakoena.

Ook ben ik trainingsacteur voor zorginstellingen en werk voor o.a. Trifier en Unit 3.

Middels de lessen van De Toneeltuin wil ik mijn passie voor theater doorgeven aan kinderen. Zij zitten vol fantasie en verbeelding en ik leer ze graag dit te gebruiken in spel en theater. In mijn lessen staat spelplezier voorop!
Wil nog je meer van me weten kijk dan op mariekenpeters.nl


Marjolein van Haren

Ik ben Marjolein van Haren en ga komend jaar ook lesgeven bij de Toneeltuin. Samen met de jongste ga ik op ontdekkingstocht; met veel fantasie gaan we samen toneelspelen en leren wat dat nou eigenlijk is. Met de Theaterklas ga ik een stapje verder; scenes maken, personages bedenken, enz. Dus kort gezegd gaan we vooral heel veel lol hebben en jezelf ontwikkelen! Waar je in het dagelijks leven misschien ook nog wat aan hebt 🙂

Naast de Toneeltuin werk ik ook nog op andere scholen als dans en musical docent, werk ik als acteur en schrijf ik groep 8 musicals! Hopelijk tot heel snel in de Toneeltuin!!